fbpx

Edit: Som ni kanske förstått skrev jag alltså denna lista i helgen när jag skulle förbereda ett inlägg och vips så blev det förlossning så jag svarade på frågorna i lördags 😉 Hoppas ni gillar den i alla fall.

Nej men nu tycker jag det är dags för ännu en matlista! Jag gjorde ju min första för ett tag sedan och nu hittade jag den här listan så jag kopierade den och har gjort om den något. Hoppas ni lär er något nytt om mig 🙂 Önskar er alla en fin dag!

Vad åt du senast?
Dagens frukost bestod av passionsfruktyoghurt med granola samt två knäckemackor med jordnötssmör, ett stort glas mjölk och en näve körsbär.

DSC_0070

En annan favorit är bananpannkakor med jordnötssmör.

Vad har du i grönsakslådan?
Ja, den är ganska full för tillfället. Där ryms tomater, lök, champinjoner, broccoli, spenat, citron, lime sallad och gurka.

Nämn 5 saker som alltid finns i din kyl.
Mjölk, bregott, citron, tomat och fetaost.

Bästa matlandet?
Hmm.. det var ju inte helt lätt men jag får nog säga Italien men även Spanien ligger högt upp eftersom jag älskar tapas.

DSC_0069

Favoritmellanmål?
Frukt och nötter är alltid gott! Gärna i kombination såsom äppelklyftor med jordnötssmör.

Vad ska finnas på en bra brunch?
More is more! Brunch ska innehålla mer än vad man orkar äta. Jag vill gärna ha en smoothie, färskpressad juice, pannkakor eller våfflor, äggröra med tabasco, knaperstekt bacon, frukt och bär, ett riktigt gott surdegsbröd och någon lagrad ost samt marmelad.

DSC_0088 DSC_0145

Födelsedagsbrunch!

Bästa restaurangmåltiden?
När jag äter på restaurang väljer jag gärna något som jag inte lagar själv så ofta. Något lite ovanligt eller något jag inte unnar mig när jag är på mataffären. Dock väljer jag inte helt sällan toast slagen till förrätt eftersom det är så väldans gott!

Vad dricker du helst?
Här hemma dricker vi stora mängder kolsyrat vatten, gärna med citron eller lime i. Förutom det har mjölk varit en favoritdryck de senaste månaderna.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b