Maillista

På söndagar har jag bloggförmiddag och det inkluderar Mila. Det kan gå väldigt olika. Ofta är hon nöjd bredvid mig med några leksaker och mat vid behov. Nu är hon i en fas där hon tränar på att sitta men inte riktigt kan och ligga är tråkigt så det är svårare att göra henne nöjd. Men nu fick hon lite käk och somnade så jag försöker skriva febrilt och förbereda veckans inlägg innan hon vaknar 😉 Det harmoniska småbarnslivet! Snart blir det mysig frukost med familjen i alla fall <3

Veckans mående

Mycket träningsvärk men pigg och glad! Träningen har gjort att jag känt mig nöjd men jag känner att promenaderna får inte uteslutas när jag får till andra träningspass. Behöver både och!

Veckans fika

Här kommer en liten kärleksförklaring till min mamma. Hon är världsbäst på fika! Hennes bakverk är alltid himmelskt goda och hon får det att se så lätt ut. När hon bara “slänger ihop något” så blir det alltid magiskt gott! I fredags var vi hemma hos mammas faster och mamma skulle bara ta med sig “lite fika till kaffet” och hon dukar fram den saftigaste kardemummakakan, ljuvliga syltkakor med glasyr och så “snorkakor” förstås. Eller jitterbuggare som de egentligen heter! Tack mamma för att du inspirerar mig i köket <3

Veckans bebispremiär

Mila har fått testa både potatispuré och ersättning i flaska den här veckan. Inget av de var succé men vi kämpar på.

Veckans stress

Att Mila känns hungrig på kvällarna. Jag tror inte amningen räcker riktigt längre (det var samma med Noel när han var 5 månader) och därför har vi försökt med gröt någon vecka. Den trycks dock ut med tungan och det är oklart om något hamnar i magen. Nu har vi även introducerar flaska samt lite mat som vi får se vilket dom börjar funka först. Så frustrerande när hon ligger vid tutten hela kvällen men ändå inte mätt..

Veckans utflykt

En utflykt behöver inte vara så långt bort eller stort projekt. Därför får veckans utflykt bli måndagens besök i lekparken nere vid sjön. Det var helt enkelt en mysig eftermiddag i det grådassiga novembervädret.

Veckans klimatsmarta tips

Det hår ett program på SVT som heter Maträddarna. Det är ett program som handlar om matsvinn och det är väldigt intressant. De pratar både om hur vi kan göra som privatpersoner, hur enormt svinnet är i livsmedelsindustrin och så skapar de nya produkter av sånt som inte används idag alls.

Veckans träning

Jag har lyckats få till fyra träningspass den här veckan! Wow! Det är en tävling på Curves den här veckan. Så jag blev peppad att vara med och då ska man träna 3 gånger i veckan i 4 veckor. Sen var jag även på Friskis så det blev en bra träningsvecka!

Amning efter träning

Veckans mest gillade bild

Veckans vegetariska recept – pasta med kryddig morots- och linssås

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a