fbpx

Idag tänkte jag bjussa på en hektiskt dag. En dag som inte riktigt blev som jag tänkt mig, En dag dör mycket gick snett och stressnivån var hög. Det blev svett och tårar men sen slutade det med en trevlig kväll. Puh! Det är inte alltid harmoniskt med småbarnslivet 😉

Innan det gick utför..

Tisdag 4 juni: Har haft en trevlig lunch och ska gå mot tunnelbanan. Då kommer mensen. Rejält. Bara att leta upp en toalett.. lagom när jag är klar och är skitstressad till tunnelbanan så bajsar Mila. Bara byta blöja. Springa mot tunnelbanan. Rulltrappan avstängd. Den andra nergången – ingen rulltrappa. Hissen ska funka enligt uppgift men vart är den? Hittar den i Fältöversten. Ner till tunnelbanan, ta hissen och åka till Stockholm city. Gå mot rulltrappan som är avstängd. Då är det såååå lång kö till hissen och jag kommer missa tåget om jag ska vänta. Börjar släpa vagnen med sovande Mila uppför trappan. Efter ca 12 trappsteg frågar en snäll man om han kan hjälpa mig. Han bär upp vagnen, jag tackar och sen springer. Två rulltrappor till mot tåget och sen hinner jag precis. Men eftersom jag blivit sen har jag missat ett tåg och kommer bli sen till förskolan. Smsar och meddelar det till förskolan.

Kommer sent men ingen fara. Då har precis melliset börjat. Väntar tills Noel ätit klart och åker mot Rusta. Orkar inte ta ut barnvagnen och tar beslut att bära Mila. Noel kör korgen runt i butiken. Springer och stojar. Vill köpa godis, kakor och glass. Lägger i korgen och hoppas att jag inte ska märka. Tills slut kommer vi till kassan. Lyckas betala men innan jag hinner börja packa ihop grejjerna så ser jag hur Noel hittat något i papperskorgen som han tuggar på. Pust! Till slut kommer vi till bilen och åker hem.

Packa in barn och saker, packar upp påsar och byter om på barnen. Försöker komma iordning och packar det vi ska ha med oss. När vi lagom är klara ropar Noel från hallen att han kissat. Han säger det ibland när det kommer en droppe i kalsongerna men nu var det en stor pöl på golvet. Bara att byta kläder, ställa han i duschen och städa. Tills slut kom vi iväg och sen hade vi en trevlig kväll om än jag hade lite snålt med tålamod.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b