fbpx

En lite senare söndagslista idag eftersom det var kalas igår och sen sov vi borta. men nu har vi kommit hem och håller på att packa upp, tvätta och roa oss med smått och gott medan Noel sover. Så här kommer den!

Veckans mage: Här är den! Magen som precis gått in i vecka 35. Numera är den konstant rätt hård och sammandragningar kommer och går lite men inte något som besvärar. Jag gillar magen och knoddis verkar trivas där inne! Hon ligger med huvudet nedåt men är rörlig så hoppas hon inte vänder sig.

Veckans mående: Det här har varit en bra vecka. Jag har en hel del ont i nedre delen av ryggen och höger skinka och lår men inte någon fara. Får bara tänka på hur jag rör mig ibland och försöka vila lite. Jag hade stödstrumpor ett par veckor men nu har jag testat utan och det funkar bra utan nu. Så tar bara på de vid behov, inte dagligen.

Veckans frukost: Dagens frukost Sov hos svägerskan inatt och vi blev bjudna på brunch imorse sådär dagen efter partaj. Det bjöds på mackor med smarriga pålägg, hjortronfil med müsli, juice, te och så våfflor! Magiskt gott och jag är fortfarande mätt.

Veckans pepp:Så kul att fira min fina vän AC igår! Det blev en förfest hemma hos henne med trevlig sällskap, drinklekar och goda snacks. Sen drog vi ut och dansade och jag orkade hålla ut till 01.30 och sen drog vi oss hemåt till svägerskan där vi sov inatt. Det var nog sista partajet med utgång innan bäbis kommer och jag känner att jag maxade! Men det är trångt att klämma in sig längst in på dansgolvet med en stor mage 😉

Veckans träning: Det har blivit två träningspass på Curves den här veckan och så gårdagens 1,5 timmes dansande då förstås 😉 Hade tänkt få till ett till träningspass men fick inte ihop det med Noel på dagtid och kvällarna har varit uppbokade. Ska se om jag får ihop 3 tillfällen veckan som kommer. Känns så bra att jag fortfarande orkar träna!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b