fbpx
Känner att jag varit lite frånvarande här på bloggen den här helgen men vi har bara slappat och umgåtts med familj. Som sagt var vi på bio och åt middag i fredags, riktigt mysigt! Igår åkte vi till pappa och Marie på deras landställe som ligger ganska nära Uppsala. Där blev det god sopplunch med tillhörande efterrätt.

Efter det åkte vi vidare till Davids föräldrar för middag och reseprat. Vi funderar på att åka iväg någonstans över nyår men har inte riktigt kommit fram vart vi vill och om vi har råd än. Diskussionen fortsätter 😉 Där blev vi serverade älgkött med hasselbackspotatis och svampsås. Till dessert fick vi fläderparfait med hallonsås som jag tyvärr inte fick med på bild, men gott var det!

 
 
Idag började vi med mysfrukost och sedan gick vi en skogspromenad med hunden. Efter det åkte vi till systeryster med familj och fick bäbisgosa i flera timmar. Det är så häftigt att ha blivit moster till en sådan fantastiskt söt liten Theo.
 
Nu har vi kommit hem till mamma och Staffan och snart blir det middag och film innan hemfärd mot Uppsala. Vi hörs mer imorgon!

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b