Maillista

Igår hade jag och min älskade man nöjet att besöka McDonalds för en speciell upplevelse. Det är nämligen så att vi hade lyckats boka ett bord på McDonalds som är ett unikt erbjudande de har nu under Jureskog-kampanjen. Då kan man boka ett bord på utvalda restauranger och bli serverad en tvårättersmeny och väldigt bra service och vi var tvungna att hänga på. Både jag och mannen har ju jobbat på McDonalds i många år och är såklart trogna kunder men vi kan även vara kritiska och klaga på de små detaljerna som många inte ens märker. Vi älskar McDonalds och älskade att jobba där och kan absolut sakna de åren. Men nog om det och mer fokus på den första burgaren i kampanjen.

  

Jureskog New York är en rejäl burgare med 226 g kött (113 g x 2) som också har ett gott bröd, en majonäs med smak av tryffel, grillad lök, rostad lök, cheddarost och picklad gurka. Här har Jureskog och McD verkligen lyckats! Vi båda gav burgaren högt betyg även om vi inte riktigt kunde komma överens om det var en 7 eller 8 (på en 10-gradig skala). Den var så saftig och välbalanserad och vi gillade att man verkligen la fokus på köttet. Köttet får ta plats och man vågar skryta med sitt goda kött. För McDonalds har nämligen 100% nötkött men det är något jag inte riktigt tycker de lyckas kommunicera ut medan andra stora kedjor lyckas kommunicera köttets ursprung men de pratar inte om hur många % kött det faktiskt är i hamburgerköttet. Välkryddad burgare som gifter sig väldigt bra med löken och en goda majonäsen. Och så potato dippers till det som smakar utmärkt!

  

 

Efter varmrätten fick man välja valfri glass och varmdryck och vi slog till på varsin McFlurry. Vi var väldigt nöjda med kvällen och vill rikta ett extra tack till Niklas som gav oss mycket bra service. Nu hoppas jag många testar burgarna under denna kampanj för om de fortsätter såhär bra så har McD verkligen tagit ett steg närmre premiumburgare.

 

0

2 svar

 1. KarinW

  Såg ju riktigt smarrigt ut det där Sandra man får kanske testa ett mål på donken framöver då! Hoppas du mår lika bra som du ser ut att göra, kram kram/ Karin

  Svara
  • Sandra Callermo

   Ja, det tycker jag du ska göra! Jag mår strålande 🙂 Kram på dig!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a