Förlåt för den sena söndagsuppdateringen. Jag brukar förbereda söndagslistan på lördagar och sen lägga upp den på söndagen men igår fyllde David år och det firades hela dagen och jag ville inte ta tid till att blogga. Så skulle jag skriva i bilen i förmiddags men jag hann inte innan Noel vaknade och ville hålla handen resten av resa. Jag orkade inte skriva med en hand och sköt upp det och sen har det varit full fart här hemma. Men nu sitter jag i soffan, David nattar Noel och jag sitter i soffan med Mila. Ironiskt nog är Mila gnällig och måste hålla handen för att bli lugn så nu skriver jag detta med en hand 😛 Haha! Men det går ju det med, Här kommer listan 🙂

Veckans mående: Jag mår fint! Knät är bättre (tack vare att jag inte använt mina fruktansvärt nertrampade skor!) och jag har kontaktat en sjukgymnast så förhoppningsvis får jag hjälp med det inom kort.

Veckans tips: När det är dags för grillmiddag så kan ni skära aubergine i skivor och sedan blanda ihop pesto med lite olivolja och sambal oelek och pensla på båda sidorna av auberginen. Sen är det bara grilla och äta. Mums!

Veckans frukost: När David fyllde år blev det våffelfrukost. Sååå gott! men jag började med både mackor och yoghurt innan eftersom jag kan äta hur mycket frukost som helst! 😀

Veckans happening: Mila har börjar le. Man kan få ögonkontakt och då och då ler hon och hjärtat smälter. Sååå söt!

Veckans utflykt: Vi gjorde en båtutflykt häromdagen och det var så skönt. I denna värme fläktade det skönt på havet och vi åkte till två olika öar, åt lunch, fikade och badade. Härligt!

Veckans träning: Jag vill verkligen börja träna. Jag känner mig svag (speciellt i benen) och är sugen på styrketräning och tänker att jag kanske kan börja lite smått hemma. Imorgon blir ju Mila 6 veckor och kroppen mår ju bra så lite styrkeövningar ska den nog klara av. Heja mig!

Veckans mest gillade bild:

0

3 svar

 1. Sofie

  Ang träning efter graviditet kan jag verkligen rekommendera appen mammamage. Den går sakta framåt och tränar styrka i överkropp och den muskulatur aom blivit försvagad plus knipövningar.

  Svara
 2. DomingoJuicy

  Hello. I see that you don’t update your website too often. I know that writing content
  is boring and time consuming. But did you know that there is a tool that allows you to create new
  posts using existing content (from article directories or other
  blogs from your niche)? And it does it very well.
  The new posts are unique and pass the copyscape test.
  You should try miftolo’s tools

  Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.