Maillista

Jag har länge funderat på att sätta upp fler tavlor här hemma. Jag har egentligen tröttnat lite på de vita väggarna men kommer inte prioritera att måla om fler rum för tillfället så då vill jag i alla fall göra de lite mindre tråkiga. Då är det perfekt att ge rummen lite mer färg och liv med hjälp av tavlor. Posters är ett utmärkt sätt att göra hemmet lite härligare, färggladare och mer livfullt. Tavlor hjälper dig att ge ett rum den känsla du önskar.

Dear Sam posters

Posters till ditt hem

Dear Sam vill hjälpa fler att skapa ett personligt hem som man trivs i. Inspirerande och vackra miljöer som gör skillnad för dig i din vardag. Jag gillar verkligen att de vill förmedla en känsla ändå från att man klickar sig runt på hemsidan, beställer, packar upp de fint inslagna produkterna och förgyller hemmet. Alla posters trycks på papper som är miljömärkt med FSC (ansvarsfullt skogsbruk) och EU Ecolabel. Tryckerierna som de använder är 100 % klimatneutrala och all produktion är miljömärkt med Svanen. Det känns fint att veta att de har med sig ett hållbarhetstänk genom processen.

Dear Sam posters

Dear Sam posters

Inspirerande barnrum

Jag tycker att det är roligt att fixa barnens rum. Att skapa rum som ger inspiration, som är enkla att leka i och inredda just för barnen. Noel har en mysig sovalkov där han har en säng utan ben som även fungerar utmärkt som sittplats/soffa på dagtid för att läsa böcker eller liknande. I födelsedagspresent fick han ett skrivbord eftersom han älskar att pyssla och rita och det är också ett perfekt ställe för han att bygga med sitt lego ifred. Sen har han ett bord där de brukar ”fika” samt en affär där han säljer frukt, kakor, mjölk och andra påhittade grejjer. Noel tränar gärna på att räkna när han står i kassan och räknar ut vad summan blir och han packar omsorgsfullt ihop det man handlat i en påse.

Posters barnrum

Här har jag länge känt att det vore mysigt med några tavlor för att ge mer liv åt väggarna och så hittade jag dessa djurmotiv bland barntavlor och bestämde mig direkt. Tycker att det blev så fint! Nu blev hans sov- och läshörna ännu mysigare.

Posters barnrum

Uterum under uppbyggnad

I våras när pandemin lamslog oss alla och man helt plötsligt skulle sluta träffa människor, åka till jobbet och jag dessutom blev permitterad så bestämde vi oss för att använda vår tid till att bygga uterummet vi länge längtat efter. Varje eftermiddag jobbade vi med bygget och efter MÅNGA timmar blev uterummet någorlunda klart i juni. Det är såklart lite småfix kvar som vi försöker beta av allteftersom men det närmar sig slutresultatet och vi är så nöjda.

Dear Sam posters

Men jag har känt att jag vill ha in mer färg och liv. Jag vill att uterummet ska vara en harmonisk plats med mycket gröna växter, lugna färger och ljust. Så vi ville ha vita väggar för att hålla det så ljust som möjligt och färgerna består av grå soffa samt gråa dynor och dukar och sen rosa detaljer i filtar, kuddar och ljuslyktor. Och så hittade jag dessa vackra posters och kände direkt att dessa ska vi ha i uterummet. Beställde även en vit träram till varje poster och jag blev så nöjd!

Posters uterum

Dear Sam posters

Rabattkod

Om du också vill förnya hemmet lite med posters så har jag en rabattkod (callermo10) som ger dig 10% extra rabatt på deras nuvarande kampanj (30% på all fotokonst och 15% på resterande kategorier). Koden gäller även ramar och posterhängare. Rabattkoden gäller t o m 18 september 2020.


Fler inredningsinlägg:

Nya sovrummet – före- och efterbilder! 

Ett mysigare vardagsrum 

Noels rum 

1

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a