Maillista

Gick upp kl 6 imorse för att börja dagen med en PW. Det var dock segt att komma upp men jag tvingade mig ut och när jag kom hem igen var jag mycket nöjd med mig själv. Vårt träningsvad går faktiskt över förväntan och jag tränar verkligen tre gånger i veckan, det har jag inte gjort på  typ hela mitt liv. Har aldrig varit en träningsmänniska så måste få in en vana och hitta roliga träningsformer vilket jag gjort nu. Kombinerar PW, löpning, Friskis-pass, gym och Tabata-träning. Dock blir det mest PW den här veckan då jag känner att en förkylning är på gång.
 
Nu ska jag till skolan och skriva projektarbete men innan dess vill jag bjuda på ett falukorvsrecept med pepparrot och dill, supergott! Krämig och gott och perfekt till pressad potatis som drar till sig såsen.

 

Falukorv i ugn med dill och pepparrot

Falukorv i ugn med dill och pepparrot (4-6 port)

Ingredienser
4 port potatis
800 g falukorv
2 tomater
0,5 purjolök
3 dl créme fraiche
1 dl grädde
0,5 dl hackad dill
Saften från 0,5 citron
3 msk riven pepparrot
Gör såhär
Sätt på ugnen på 200 grader. Skiva falukorven och tomaterna och varva i en ugnssäker form. Strimla purjolöken och strö den över. Blanda créme fraiche, grädde, citronsaft, pepparrot och dill och häll över korven. Gratinera i ugnen i ca 30 minuter. Servera med pressad potatis.
 
Vill även tips om en mysig Inredningsbutik i Upplands Väsby som just nu har en tävling med ett fint fat som vinst. Inredningscompaniets blogg hittar ni här.
0

4 svar

  1. Kicki

    Åhhh vad gott :)Du är så duktig som har så varierande recept hela tiden 🙂 En underbar blogg! Tack snälla 🙂

    Svara
  2. Ann-Sofi MATSAFARI

    Det här lät gott och måste provas! Köper jag falukorv så brukar det oftast bara bli att jag steker den eller får ett ryck och gör korv stroganoff;) Sen tvärdör fantasin!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a