fbpx

Vilken underbar långhelg! David har varit på svensexa hela helgen (torsdag till söndag) och jag tog barnen och åkte till landet med svärmor. Så mysigt! Vi har slappat, badat, bastat, tränat, myst, lekt och ätit massa gott. Intensivt men ändå ledighet. Det är full fart med en 1- och en 3-åring. Roligt och tålamodsprövande! I lördags kom även svärfar och barnen var överlyckliga. De älskar verkligen farfar <3

Så jag känner mig på ett sätt utvilad men ändå skulle jag behöva en sovmorgon känner jag. Båda barnen har vaknat minst en gång per natt och sen har Mila vaknat runt 5.30/6 och inte velat somna om (som hon ofta kan hemma) och det har varit alldeles för mysigt på kvällarna att äta ostbricka och dricka vin med svärmor så har inte lagt mig i tid 😉 Så jag får väl helt enkelt skylla mig själv.

Färsk ravioli med brynt smör och soltorkad tomat

Lyxigt med färsk pasta

Jag älskar färsk pasta men är lite för snål för att köpa det alltför ofta. Men jag brukar passa på när det är bra erbjudande och sen gör jag enkla rätter av det. Så när det var extrapris på färsk ravioli kunde jag inte hålla mig. Det var kort datum och den var fylld med goda ostar. Jag serverade min med brynt smör, soltorkad tomat, rödlök och basilika. Så himla gott!

Färsk ravioli med brynt smör och soltorkad tomat

Färsk ravioli med brynt smör och soltorkad tomat

Färsk ravioli med brynt smör och soltorkad tomat (2 port)

Ingredienser
2 port färsk ravioli
50 g smör
5 soltorkade tomater
0,5 liten rödlök
Basilika

Gör såhär
Koka pastan enligt anvisning. Skala och strimla löken. Strimla soltorkade tomater. Lägg smöret i en lite kastrull och låt det sälta på hög värme. Sänk till medelvärme och låt stå under omrörning (då och då) så det börjar bli ljusbrunt. Lägg då i lök och tomat och låt stå en minut till. Krydda med salt.
Lägg upp pastan och häll på det brynta smöret och toppa med basilika och svartpeppar.

Färsk ravioli med brynt smör och soltorkad tomat

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b