Maillista

Jag älskar sommaren och jag försöker njuta av alla dess goda frukter, grönsaker och bär medan det är under säsong. Jag äter bär (oftast frysta) till frukost i princip varje dag och på sommaren lyxar jag till det så ofta jag kan med färska bär, det är ju en helt annan grej. Men förutom till frukost passar ju jordgubbar även bra till efterrätt även om just detta recept nästan skulle fungera även som frukost 😉

 

Färska jordgubbar med vaniljgräddkesella (4 port)

Ingredienser
Jordgubbar
2 dl kesella
2 msk lättyoghurt
2 msk vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
Ren vanilj
Gör såhär
Blanda kesellan med grädde, yoghurt, vispgrädde, vaniljsocker och smaka av med ren vanilj. Servera till jordgubbarna.
 
0

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a