Maillista

På varma dagar vill man gärna laga något snabbt och ändå så är det ju såklart viktigt att det är mättande och gott. Omelett är en favorit jag ofta återkommer till eftersom man alltid har något hemma att fylla den med. Den här gången blev det med tomat och lök och krämiga klickar med färskost. Jättegott och enkelt!

Färskostomelett med tomat och lök

Färskostomelett med tomat och lök

Färskostomelett med tomat och lök (2 port)

Ingredienser
6 ägg
1 dl vispgrädde
2 tomater
Några matskedar färskost
0,5 rödlök
Persilja

Gör såhär
Vispa ihop ägg med grädde och krydda med salt, svartpeppar och cayennepeppar. Hetta upp smör i en stekpanna och häll i äggsmeten. Sänk till låg/medelvärme och låt omeletten stekas så den blir krämig. Lägg gärna på ett lock. Skiva tomaten och skala och finstrimla rödlöken. När omeletten har fått fin yta och är krämig ovanpå kan du lägga på tomat, lök, färskost och persilja. Servera direkt.

Färskostomelett med tomat och lök

0

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

https://sandracallermo.se/wp-json/webmention/1.0/endpointTo respond on your own website, enter the URL of your response which should contain a link to this post's permalink URL. Your response will then appear (possibly after moderation) on this page. Want to update or remove your response? Update or delete your post and re-enter your post's URL again. (Learn More)URL/Permalink of your articlePing me!https://sandracallermo.se/farskostomelett-med-tomat-och-lok/"/>
wrapcb-footer-a