fbpx

Vaknar upp och tittar ut på den fantastiska solen. Vi har haft helt otroligt väder denna helg. Strålande sol och ett par minusgrader. Sådär friskt och skönt väder som man bara njuter av. Nu håller familjen på att göra iordning brunch och jag bloggar vid köksön. En perfekt kombo! 😉 Så här kommer veckans söndagslista.

Veckans mående

Det har varit helt okej. Trodde jag skulle bli sjuk när barnen blev det men jag kände mig vara seg och huvudvärk sen blev det bättre. Skönt! Lite trött eftersom barnen varit febriga och inte sovit så bra men det är smällar man får ta 😉

Veckans projekt

Drog igång med julpyntningen i torsdag. Så himla mysigt! Nu när vi kommer hem ska jag pynta klart det sista. Så är vi redo för advent!

Veckans stress

När barnen är sjuka, är allmänt gnälliga och febriga och de sover oroligt på natten. Vaknar i omgångar och väcker varandra med hosta och gråt. De senaste tre nätterna har vi t ex varit vakna mellan 04 och 06. Usch, ingen höjdare!

Veckans pepp

Att julbaka här på landet igår! Julmusiken och jultröjan på och så körde vi! Vi hade förberett recept, inhandlat ingredienser, skrivit ut recepten och delat upp lite vem som ansvarade för vilket recept. Och så körde vi igång! Det resulterade i 3 tryfflar, 1 fudge, 1 biscotti, pepparkakor, 2 kolor och 1 knäckbräck. Nomnomnom!

Veckans utflykt

I tisdags åkte jag och Maria in till stan för att gå på Mr Cake. Vi har pratat om det länge men inte kommit iväg. Passade bra att göra det med småttingarna när stora killarna var på förskolan. Det blev en väldigt mysig förmiddag och GOFIKA! Jag tog Salted caramel cheesecake och njööööt. Gottigott!

Veckans klimatsmarta tips

Nu när advent och julen närmar sig tänds det alltmer värmeljus där hemma. Då vill jag tipsa om att använda ljus som är 100% stearin (inte paraffin). Och kom ihåg att källsortera ljuskopparna!

Veckans träning

Blev bara ett pass den här veckan. Sen blev barnen sjuka och jag kände mig lite kass så valde att avstå resterande planerade pass.

Veckans mest gillade bild

Pestoomelett med soltorkade tomater

Pestoomelett med soltorkade tomater

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b