Hipp hipp hurra för bloggens födelsedag! Tänk att det idag är 6 år sedan jag skrev mitt första blogginlägg. Sedan dess har det blivit 1594 inlägg och det känns fantastiskt! Jag har verkligen utvecklats i min matlagning och det är så roligt att ni är många som följer mig och blir inspirerade av mina recept. All kärlek till er!

Så idag tänkte jag fira med lite inspiration till en rejäl brunch. Jag ska erkänna att vi åt den här brunchen för ett bra tag sedan och sen har jag lagt upp några recept från den men inte helheten. Det blir allt möjligt gott så scrolla ner och njut.


 

Sparrisomelett

Ingredienser
1 knippe grön sparris
1 liten rödlök
4 ägg
4 msk grädde
Riven ost

Gör såhär
Skär sparrisen i bitar. Skala och strimla rödlöken. Hetta upp en stekpanna (jag gjorde min omelett i en liten stekpanna i två omgångar) med olivolja och fräs lök och sparris. Vispa ihop ägg, grädde, salt och svartpeppar med en gaffel och häll i pannan. Låt omeletten steka på medel/låg temperatur tills den stannat och strö sedan över ost.

 

Vaniljyoghurt med svarta vinbär och granola (6 port)

Ingredienser
12 dl vaniljyoghurt (jag föredrar en fetare variant)
200 g svarta vinbär
Granola

Gör såhär
Fördela yoghurten i glas. Strö på svarta vinbär och toppa med granola.

Ananaschiapudding med kiwi Melonsmoothie med hallon och citronmeliss

Sen har vi ananaschiapudding med kiwi och melonsmoothie med hallon och citronmeliss

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.