fbpx

Oj, vilken dålig bloggvecka. Sorry.. Jag har varit hemma och tyckt mycket synd om mig själv den här veckan och min energi har gått till barnen och försöka vila mycket. Men nu är jag åter på banan och här kommer en härlig söndagslista!

Veckans mående: Som jag berättade förra veckan så var inte allt hundra och jag hade börjat få blåsor på tungan. Det eskalerade och jag har haft så ont! Sedan i söndags har jag inte kunnat äta något annat än flytande kost samt sluddrat när jag pratat. Ätit värktabletter konstant och använt bedövande munskölj. Fy alltså! Sedan ett par dagar tillbaka så har jag kunnat börja äta vanlig mat men jag tuggar bara på ena sidan. Men snart är det helt borta.

Veckans frukost: Det har blivit en del boostande juicer. Har fått massor av äpplen från syrran och så köpte jag apelsiner och ingefära och har gjort juicer med råsaftcentrifugen. Mums!

Veckans projekt: Inte blivit mycket gjort i den här sjukstugan. Men tog i alla fall tag i trädgården lite och klippte gräset, trimmade och fick hjälp att plantera två vinbärsbuskar vi fått. Hade såklart Noel till hjälp med gräsklippningen 🙂

Veckans bebispremiär: Mila har börjat greppa saker och verkar förstå att hon håller i något. Häromdagen tog hon tag i en skallra och såg väldigt förvånad ut när den borde rörde sig och lät när hon rörde armen.

Veckans pepp: Vi var på bröllop igår! Det är en fullspäckad bröllopsmånad och det här var det andra i september och nästa helg är det ett till. Gårdagens bröllop var väldigt härligt och en riktigt bra fest! Mila sov hela middagen och skötte sig exemplariskt 😉

Veckans träning: Nej.. ingen träning denna vecka. Endast promenader..

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b