fbpx

Idag fyller jag år! 30 år! Wow! Jag har längtat länge efter den här dagen och räknat ner eftersom jag älskar att fylla år. Har småfirat hela veckan och idag slår vi på stort. Yeeeeeey 😀

Jag hittade födelsedagslistan hos Dnilva (tack!) och nu tänkte jag dela med mig av mina svar. Varsågoda!

Från förra årets födelsedag

Hur mycket fyller du?

Idag fyller jag 30 år! 😀

Känner du dig lika gammal som det du fyller?

Ja men faktiskt! Det känns som jag varit 20-nånting så länge så jag är redo att byta ut 2 mot 3. Jag känner att jag är ändå nöjd där jag är nu som 30-åring. Så länge jag kan minnas har jag tänkt att jag skulle vilja ha två barn innan 30 och vill gärna bo i något form av hus med min underbara familj. Och här står jag! Lyckligt gift, två fantastiska barn och ett radhus.

Vad ska du göra idag på din födelsedag?

Jag vet faktiskt inte exakt hur min dag ser ut, skriver detta torsdag kväll. Men jag hoppas på att bli firad på morgonen med sång och paket. Sen en god frukost och så tänkte jag hitta på något med min fantastiska mamma och så barnen förstås innan jag ska göra mig iordning för kvällen. För ikväll blir det middag och party med massor av underbara vänner!

Förknippar du din födelsedag med något särskilt?

Lycka, familj och ja presenter! Jag älskar att uppmärksamma min födelsedag, få paket och umgås med de jag tycker om allra mest!

Vad gjorde du på din födelsedag för ett år sedan?

För ett år sedan befann jag mig i Grövelsjön då Davids kusin gifte sig där. Jag var gravid och firade med min fantastiska svärfamilj. En mycket bra födelsedag!

Hur ser en perfekt födelsedag ut?

Oj vad svårt! Det kan vara så olika. Men sammanfattningsvis vill jag gärna äta god mat, umgås med familj och vänner och så vill jag få många grattishälsningar. Det gör mig glad!

Kan du berätta om en födelsedag du minns extra tydligt?

Nej, jag kommer faktiskt inte på en speciell födelsedag. Jag bara ÄLSKAR att fylla år! Det är så tråkigt att det bara är en dag per år så jag brukar åtminstone fira 3 dagar (eller helst en vecka). I så fall kör jag födelseafton, födelsedag och annandag födelse. Då tar det inte slut så fort 😉

Om du fick önska dig en tårta, vad skulle det vara för någon då?

Just nu är jag sugen på en moussetårta med syrliga smaker. Kanske citron, passionsfrukt eller liknande. Gärna med chokladdekoration och så kanske några maränger. Och så bär! Haha. EXTRA ALLT låter det som 😉

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b