fbpx

Här ligger jag på hotellrummet på ett spa på Lidingö och ska snart gå till frukostbuffén. Muuuums! Men innan det så tänkte jag ge er en söndagslista.

Veckans mage: Jag har inte så mycket speciellt att säga om den här veckan. Vi går in i vecka 23 idag och jag mår bra. Magen är ganska stor men fortfarande stundvis mjuk och ”degig” vilket inte är lika mysigt som när den är mer hård som en riktig gravidmage. Det älskar jag!


Noel pratar och pussar på magen. Alltid med ett busigt leende på läpparna <3

Veckans mående: I början av veckan var det en hel del stress på jobbet i och med allt jag skulle få klart innan jag gick på ledighet. Men sen måste jag säga att jag mått strålande! Jag njuter av varje dag som föräldraledig nu. Att slippa gå upp kl 5 och istället få ligga kvar och gosa med Noel i sängen, ta en lång frukost, gå ut och leka och umgås med familj och vänner. Det är så härligt!

Veckans frukost: Oavsett vad det är för frukost så har jag kunnat njuta av att äta frukost i soffan med Noel. Vilken vardagslyx! Livet som föräldraledig är bra härligt! Oftast har det sett ut som så att jag brer en ostmacka till Noel som han äter medan jag gör klart frukost till mig och gröt till han. Sen sätter jag mig och äter min frukost bredvid honom och när hans macka är slut får han gröt. Han kan äta gröt tills det sprutar ut genom öronen! Jag har varvat mellan havregrynsgröt med svarta vinbär, mackor, smoothie och färsk mango. Goooott!

Veckans podd: Jag har inte hunnit lyssna på denna men jag har hört mycket gott om den så i veckan ska jag lyssna på första avsnittet. Podden heter Woman Up! och jag återkommer med recension.

Vad har varit bäst i veckan: Helt klart att gå på föräldraledighet! Sen har jag dessutom hunnit en mysig middag med syrran och vår fina vän Maria.

 

Veckans tips: Den här veckan har jag ett härligt tips för att ta vara på dina relationer. Ta tid att umgås med din partner eller nära vän. Förra helgen överaskade jag mannen med brunch, bio och mysig middag. Tid för oss själva, hinna prata, njuta av lugnet och bli lite pirrig i magen. Man blir som kär på nytt och uppskattar varandra! Och den här helgen är vi på spa som jag fick av David i julklapp. Mycket bra investering för relationen!

Veckans träning: Den här veckan är godkänd träningsmässigt. Jag har tränat tillräckligt för att känna mig välmående men nu när jag är föräldraledig kan det bli ännu bättre med dagliga promenader. Den här veckan har jag tränat tisdag, onsdag och lördag! Tre träningspass är målet så heja mig!

Vad ser du fram emot nästa vecka: Nästa vecka ser jag fram emot flera middagar, Thomas Järvheden med fina vänner och dessutom brunch på söndag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b