Jag har drivit den här bloggen sedan 2012. Nästa år är det 10 års jubileum och då tycker jag att vi får fira på något vis. Man ska ta varje tillfälle att fira 😉 Men nu är det 2021 och det är dags att planera året och jag tänkte dela med mig av mina företagsmål. Bloggen är ju min hobby som jag gör utöver mitt heltidsjobb och familjeliv men det är ju även ett företag och jag försöker bygga ett varumärke som kan stå för god mat, enklare vardag och rörelseglädje. Jag vill inspirera och jobbar ständigt för att nå ut till fler.

Företagsmål 2021

I år kommer jag göra en satsning på företaget där jag planerar att skapa en ny digital produkt. Jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på om hur jag ska hitta tiden som behövs men jag är motiverad, peppad och har en grov plan. Jag brinner verkligen för ämnet och har en idé som legat i bakhuvudet ett par år så nu kör jag bara! Och så kör jag på den taktiken att om jag berättar det för fler så sätter jag lite press på mig själv 😉

Uppföljning mål 2020

Jag skrev en del mål för 2020 och det är såklart viktigt att följa upp de. På bloggsidan skrev jag :

  1. Starta mastermindgrupp. Jag har startat den men sen blev det ingen aktivitet.
  2. Slutföra redigering av SEO i arkivet. Check!
  3. Hitta en långsiktigt hållbar nivå i firman som funkar att upprätthålla när jag samtidigt jobbar. Skriv blogginlägg för att det är kul och ta uppdrag som känns viktiga och roliga. Check! Känner verkligen jag har hittat en bra balans.
  4. Intäkter ska täcka de fasta kostnaderna. Check!

Företagsmål 2021

Mål för mitt företag 2021

Jag tänkte att det kunde vara kul att dela med mig av mina företagsmål som jag formulerat för det här året. Jag är ödmjuk för att saker kan hända och tiden kan bli kanpp. Familjen går alltid först men det här känns som rimliga mål och jag blir en gladare människa när jag får jobba med mitt företag och dela med mig av min matglädje.

🌟Arbeta mig igenom online collection (en kus i onlinebusiness som jag köpt)
🌟 Öka omsättningen i företaget med 100% 2020 vs. 2021
🌟Skapa en digital produkt som jag kan börja sälja Q2
🌟Växa min maillista med 500%
🌟Öka unika besökare på bloggen med 20%

Nu kör vi!

    Mentions

  • 💬 Uppföljning 2021 och mål 2022 • SandraCallermo.se
  • 💬 Hälsomål och företagsmål 2021 - halvårsuppföljning • SandraCallermo.se

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b