Maillista

Har haft en sååå mysig morsdagsmorgon. Det började med sovmorgon och sen när jag hade duschat fick jag paket och sen myyysig familjefrukost. Vilket njut! Resten av dagen består av fler morsdagsfirande och det ska bli så härligt!

Veckans mage: Jaha, då var vecka 39 här. Älskade fina mage! Om hon skulle komma lika tidigt som Noel skulle hon födas imorgon och det gör att jag börjar bli lite mer redo och förväntansfull. Men sen kan det ju vara 4 veckor tills hon kommer ut också.. Jag längtar så efter att träffa den lilla personen som är där inne men samtidigt försöker jag njuta av magen och ta hand om den på bästa sätt. Kanske är det sista gången jag är gravid?

Veckans mående: Den här veckan har jag varit förkyld så måendet har inte varit på topp. Det började med en rejäl hosta och sen blev det även förkylning. Och jag kan meddela att det är INTE speciellt roligt att ha ständiga hostattacker när man är höggravid. Man blir helt slut och jag tackar mig själv att jag gjort mina knipövningar 😛

Veckans picknick: I torsdags hade mina svärföräldrar bröllopsdag och vi firade med picknick på Långholmen. Det blev libanesiskt, skumpa, jordgubbar, choklad och massa lek och mys!

Veckans projekt: Äntligen har lillans rum blivit klart och i veckan kommer ett inlägg med detta. Bättre sent än aldrig 😉

Veckans lilla extra: Igår när David och Noel hade varit ute och gjort en del ärenden kom de hem och när jag öppnade dörren så stod de där med en sååå fin morsaftonsbukett. Så vackra blommor och mitt hjärta svämmade över av kärlek!

Veckans spontana: I fredags bjöd syrran och hennes man in till spontan-AW hemma hos de. Grillen hade perfekt glöd och de hade dukat upp snacks och dryck och det blev en så trevlig kväll. Sommarfeeling och massa lekande barn på gräsmattan!

Veckans träning: Jag träna en gång i början på veckan men sen kom förkylningen och det har gjort att jag tagit det lugnt och endast gått på kortare promander. Hoppas bli frisk så jag kan träna lite mer i veckans om kommer.

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.