Det fick bli en sen söndagslista idag. Sitter nu i bilen på väg hem från Grövelsjön efter en magisk helg. Vi har verkligen njutit av soligt väder, god mat, härliga skidutflykter och så bröllop förstås. Så nu är vi snart hemma och det är dags att klura på hur veckans om kommer ser ut.

Veckans mage: Vecka 33 är här och jag börjar tänka lite mer på förlossningen. Dags att börja förbereda sig? Ska nog snart skriva ihop en packlista till bb-väskan. Inför Noels förlossning så pratade jag och David mycket, kolla på lite klipp på profylax och hur man kan försöka slappna av under värkarna. Det hade vi nytta av sen ska ska nog göra liknande förberedelser nu. Och så ska jag läsa boken Föda utan rädsla nu igen, den var användbar!

Veckans mående: Det känns som att den hör förkylningen aldrig vill släppa helt. Har lite halsont på morgonen och täppt mer eller mindre hela tiden. Se förkylning, gravidtäppa eller pollen? Annars har jag mått bra den här veckan. Mycket sol, ledighet och familjehäng väger upp mot en öm.kropp efter många timmars bilåkande.

Veckans frukost: Födelsedasgsfrukosten såklart! Vaknade upp i Grövelsjön och serverades yoghurt med bär och granola, gott bröd med slagen och sparkad hade svärmor gjort scones. Sen te, smoothie och juice. Drömfrukost!

Veckans projekt: Ha med 20-månaders kille på bröllop i Grövelsjön. Det gick bra! Såklart var inte bröllopsmiddagen någon favoritaktivitet men med böcker, plattan med filmer och lite annat smått och gott fungerade det ändå. Även om man själv såklart kunnat njuta mer utan att behöva underhålla honom och se till att både mamman och pappan får i sig mat.

Veckans stress: Inte mycket stress denna vecka. Härligt!

Veckans träning: Jadu.. inge direkt träningspass blev av men vi gjorde flera utflykter i Grövelsjön där vi var ute i flera timmar. David, svärmor och svärfar åkte skidor, Noel åkte fjällpulka efter och jag promenerade. Så många steg blev det 😀

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.