fbpx

Nu sitter vi i bilen på väg hem från Trollhättan. Vi var på bröllop igår och hade det fantastiskt (se mina stories). Det var Davids kusin som gifte sig och det var på en helt fantastiskt vacker plats och dagen och kvällen var en succé! Så bra ordnat, gott och väldigt trevligt!

Veckans mående: Den här veckan har jag mått bra. Jag har otroligt nog lyckats komma undan en förkylning trots att både syrran med familj samt mamma varit sjuk. Även David kände av lite men otroligt nog har jag inte känt något än. Peppar peppar. Knät och höften är bättre nu när jag har kommit igång med mer träningen och gör mina rehabövningar.

Veckans frukost: Hemma äter jag kokta ägg och fil med banan och kanel fortfarande. Men veckas frukost måste ju bli hotellfrukostarna denna helg. Älska hotellfrukost!

Veckans förskoleuppdatering: Den här veckan var lite upp och ner. Hittills har Noel varit väldigt positiv till förskolan och tyckt det varit roligt. Men i måndags vände det. Han var jätteledsen vid lämning och det fortsatte så. Han kommer dit vid 9 och vid 11 ringde de och sa att han inte ens ville äta (fast det var korvstroganoff) och den pedagogen han somnat med varje dag var inte där. Vi kom fram till att det blev bättre att jag hämtade han innan vilan så vid 11,30 var jag där. Sen var han leden vid lämning även tisdag och onsdag men det gick bra på dagen och han åt och sov. Så det blir spännande imorgon och se hur det går efter långhelg igen (som han alltid har).

Veckans pepp: Jag håller på att planera nylanseringen av bloggen och inför detta kollar jag massa olika tema, researchar andra bloggar, tar n offerter från webbyråer och så. Det tar mycket tid men är väldigt roligt!

Veckans bebispremiär: Mila var på öppna förskolan för första gången i onsdags. Vi var där på sopplunchen med tillhörande lek och sångstund. Det var mysigt att vara tillbaka, träffa folk och slippa springa runt efter Noel. Haha! Jag tror jag kommer vara där nägot varje vecka och blir nog ibland med bara Mila och ibland med båda. Jag och Mila ska även gå på spädbarnsmassage.

Veckans träning: Gick på ett gympapass på Friskis och det var länge sen. Körde inte det andra halvan av graviditeten utan då blev det gym och spinning. Det var kul att vara tillbaka på gympan och det blir nog fler sådana pass framöver. Bra genomkörare för kroppen! Sen blev det även Curves samt hotellgymmet i helgen.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b