Maillista

Freebies

Här har jag samlat alla mina gratis resurser, även kallade freebies. Det är nedladdningsbara PDF:er med inspiration på temat mat och familjeliv. Jag hoppas att du hittar något som känns lockande!

Om du gillar mitt innehåll kan du skriva upp dig på min maillista här. Jag skickar ett nyhetsbrev i månaden och ibland extra inspiration och nyheter.


5 snabba vardagsrecept

 

Snabba vardagsrecept – 5 recept på max 20 minuter

Perfekt för dig som inte vill lägga så mycket tid på matlagningen till vardags! Här har jag samlat 5 av mina favoritrecept som går snabbt att laga. Varierat, gott och enkelt!

Gå till 5 snabba vardagsrecept

 

 


Barn äta grönsaker

Barn + grönsaker = sant!

Jag vet att många tycker det är svårt att få barnen att tycka om grönsaker. Hemma hos oss är det tvärtom: barnen hugger in på grönsakerna först och sen blir det ofta tjat om maten. Här har jag samlat mina 20 bästa tips för att få barnen att äta mer grönsaker!

Gå till 20 tips

 

 


Antiinflammatorisk kost

Är du nyfiken på att äta mer antiinflammatoriskt? Här har jag samlat ihop 3 frukostar och 3 middagar för dig som vill äta mer antiinflammatoriskt. Hoppas det ska smaka!

 

Gå till Antiinflammatorisk kost – 3 dagars meny

 

 


6 goda såser6 goda såser

Vad vore livet utan sås? Mycket tråkigare om du frågar mig! Jag ÄLSKAR sås och har märkt att många tycker det är lite svårt med såser. Så här har jag samlat 6 recept som är mycket användbara och enkla att göra. Så gott!

Gå till 6 goda såser