Maillista

Godmorgon! Efter två helger där David varit iväg på bröllop och svensexa är mina söndagar tillbaka. Den värdefulla tiden när jag sitter i soffan, med datorn i knät, Mila bredvid mig och hinner blogga. Jag kollar av veckans bokföring, förbereder inlägg, tömmer kameran och hinner få undan sånt jag inte hunnit under veckan. Så skönt att veta att jag alltid har den tiden. Så vi börjar med söndagslistan!

Veckans mående: Den här veckan har jag mått bra. Jag märker verkligen att jag mår bättre när jag äter bra och regelbundet. Mycket mindre socker och så rör jag på mig. Det blir mellan 10 000 och 14 000 steg per dag. Kroppen mår bra!

Veckans frukost: Nu har jag snöat in på fil med skivad banan och massa kanel. Mums! För att bli ordentligt mätt kompletterar jag med ett eller två kokta ägg. En bra frukost!

Efter bilden togs fyllde jag på med massa mer kanel 😉 Mums!

Veckans bebispremiär: Har försökt få Mila att sitta upp lite den här veckan. Såklart i soffan med massa kuddar och då kan hon sitta upp en stund.. Ramlar liksom inte ihop i en hög vilket är framsteg 😉

Veckans happening: Igår var vi på en sommarfest och gratis aktivitetsdag här i Upplands Väsby. Det blev en härlig förmiddag och Noel fick leka med kusinerna. Det var fiskdamm, ponnyridning, hoppborg, rita teckningar, korvätning och annat kul Dessutom fick man vara med i en roddtävling som jag och killarna testade. Man skulle ro på roddmaskin i 4 minuter och komma så långt som möjligt. Jag kom 942 meter och var mycket nöjd. Kanske kan ha det som måttstock och se hur långt jag klarar vid årsskiftet när jag har tänkt att ha gått ner alla mammakilon och vara i bra form.

Veckans träning: Den här veckan har jag hunnit med Curves men även premiär på Friskis efter förlossningen. Jag tog med mig min vän Maria och så hade vi bebisarna med oss. Vi promenerade dit (ca 20 minuter rask promenad) och sen tränade vi en timme och gick hem. Det blev löpband (jag testar några korta intervaller löpning och det kändes jättebra) och sen ett ordentligt styrkepass. Vi körde verkligen ordentligt och båda hade träningsvärk två dagar efter. Succé!

Veckans podd: Jag håller ju just nu på att klura ut hur jag vill förändra bloggen. Det blir nytt namn, lite ny inriktning (men maten kommer finnas kvar!) och då behövs såklart ny design. Jag är så peppad på den här förändringen och jag hoppas företaget kan komma igång ordentligt efter en lugn vår och sommar. Och i allt detta har podden “We are influencers” verkligen gett inspiration. Andra bloggare som berättar om deras resa, hur de tänker kring entreprenörskapet och massa annat. Pepp pepp pepp!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a