Godmorgon!
Det är jobb, jobb, jobb som gäller och när jag kommer hem på eftermiddagarna är jag lite slö. Har dessutom dragit på mig en förkylning och inbillar mig att jag därför behöver stoppa i mig lite mer bär eftersom det innehåller vitaminer 😉 Eller så vill jag bara hitta en anledning att lyxa till det med färska bär. Så nu tänkte jag bjuda på en superenkel och god efterrätt, varsågoda!

 

Fruktsallad med jordgubbar och blåbär

Fruktsallad med jordgubbar och blåbär (4 port)

Ingredienser
0,5 melon
250 g jordgubbar
2 nävar blåbär
2 persikor

Gör såhär
Snoppa jordgubbarna, skär frukten och jordgubbarna i mindre bitar och rör ihop med blåbär. Servera med glass, grädde eller vaniljsås.

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b