Maillista

Nu ska jag berätta nå kul för er. Jag har kört igång min maillista! Tjoho! Jag skapade den förra året men jag kom aldrig igång. Jag gjorde landningssidor och formulär och det går att signa upp sig men sen har jag inte underhållit det. Jag har t ex en budgetmall och en packlista för hela familjen där man skriver upp sig för att få ner PDF:erna. Sen har jag funderat på det där med maillista och att det vore så kul att bygga upp den, skapa en relation med er och ge lite mervärde i form av extra inspiration, tips och bra-att-ha-grejjer. Så nu tog jag tag i det och har fixat så det är enklare att skriva upp sig (ligger ovanför blogginläggen) och hoppas att ni vill hänga på! Här kan du klicka för att komma direkt till signup-formuläret 🙂 Och vad kan väl passa bättre än att fira det med fyllda dadlar?

Fyllda dadlar med jordnötssmör

Fyllda dadlar kanske inte är det sexigast namnet. men som jag nämnt använder jag alltmer dadlar här hemma och sen ÄLSKAR jag jordnötssmör så jag gjorde detta superenkla godis. Ta ut kärnana ur dadlarna och fyll upp med jordnötssmör och toppa i mörk choklad. Toppa med flingsalt! Muuuums 🙂 Dock så skulle jag tips om crunchy jordnötssmör. Mitt var inte någravitar alls i och jag sknade lite tuggmotstånd. Man kan ju även strössla på lite hackade jordnötter. Så får det bli nästa gång 🙂

Fyllda dadlar med jordnötssmör

Fyllda dadlar med jordnötssmör

Fyllda dadlar med jordnötssmör (10 st)

Ingredienser
10 urkärnade dadlar
0,5-1 dl jordnötssmör
75-100 g mörk choklad
Flingsalt

Gör såhär
Ta ur kärnan och dadeln och fyll upp med jordnötssmör inuti. Smält chokladen över vattenbad eller i micron (30 sekunder i taget) och doppa dadlarna. Lägg på en tallrik/form med bakplåtspapper och strössla med salt (och eventuelt hackade jordnötter). Ställ kallt och sen kan du bara njuta.

Dadlar med jordnötssmör


Mer godis med dadlar:

Pepparkaksbollar

Kolagodis med cashewbotten

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a