Maillista

Idag fyller min kära svåger år och det ska firas med bowling och restaurangbesök. Innan dess ska vi en sväng förbi pappa för installation av ljudsystem och vi hinner säkerligen med en fika 🙂 Vi har en bra dag framför oss helt enkelt!
 
Och igår hade vi en riktig myskväll! Efter att ha fixat ute och rengjort och vinterstängt poolen belönade vi oss med soffmys och en väldigt god planka. Mamma hade köpt rostas och sen gjorde vi potatismos och piffade upp plankan med broccoli, tomat, morötter och champinjoner. 
 
Vi började med att skära köttet i rejäla skivor och kryddade dem med salt och svartpeppar. Sedan stekte vi de ett par minuter på varje sida och lät de ligga och vila på ett fat. Sen gjorde vi moset och klickade ut det på plankorna (efter att ha smörjt de med olja och haft i ugnen ca 10 minuter). Sen lade vi på grönsakerna och slutligen köttbitarna. Sen körde vi plankorna i ugnen till moset fått fin färg och köttet känns klart. Avsluta med bea och servera direkt. Världens bästa lördagsmiddag är klar!
 
0

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.