fbpx

Nu har Sandras Matkrypin funnits i ca 9 månader och jag tycker att det är så väldigt roligt att jag har så många återkommande läsare. När jag startade bloggen visste jag inte riktigt hur det skulle gå och målet var att ha 100 unika besökare första månaden. Detta överträffades och läsarantalet fortsätter växa sakta men säkert, och självklart vill jag att det ska bli ännu fler. Det som driver mig är att inspirera andra till att laga enkel vardagsmat och även äta mer vegetariskt, det behöver inte vara så svårt. 


Min tanke är att 2013 ska innebära lite nytt i bloggen och en av dessa saker är att jag skulle vilja ha en gästbloggare varje månad. Jag har funderat på det förut och när Kinna startade igång något liknande bestämde jag mig för att hänga på. Så om du är intresserad av att gästblogga hos mig med något recept eller annat intressant inlägg som rör bloggens tema får du gärna kommentera detta inlägg. Tanken är att du själv ska ha en egen matblogg som jag sedan gärna skriver ett gästinlägg i. Det här är en typ av länkkärlek där vi hjälper varandra att sprida ny inspiration och ökar trafiken mellan bloggar. Jag själv läser ca 40 matbloggar om dagen och har flera hundra recept sparade under favoriter. 

Så, om du själv har en matblogg och är intresserad av skriva ett gästinlägg i min blogg får du gärna skriva en kommentar i det här inlägget eller maila mig på sandrasmatkrypin@gmail.com. Om du har en speciell månad eller ett tema som du vill skriva är det bara säga till 🙂 

Gästbloggare på Sandras Matkrypin 2013:
Januari – Kinnas blogg
Februari – Remsans Bistro
Mars – Matildas kafferep
April – Fröken Sandra
Maj – Millas hälsoblogg
Juni – Från sött till salt
Augusti – Amy´s piece of cake
September – Vardag.nu
December – En smaksak

Sandra gästbloggar hos:
Februari – Kinnas blogg
Mars – Matildas kafferep
April – Fröken Sandra
Maj – Remsans Bistro
Juni 1 – Millas hälsoblogg
Juni 2 – Från sött till salt
Augusti – Amy´s piece of cake
September – Vardag.nu
December – En smaksak

Hoppas några nappar på det här, skulle vara så roligt!

Inga svar än

 1. Matilda

  Jag har bakningsbloggen (hoppas det också går) Matildas kafferep (www.matildas-kafferep.blogspot.com) och jag tycker det skulle vara kul att gästblogga!
  Skulle isf gärna blogga i kanske… mars, vid påsken. Så skulle jag kunna ge något påskrecept till dina läsare 🙂

  Svara
 2. Sandras Matkrypin

  Åh, va roligt! Jättegärna 🙂 Vad sägs om att du gästbloggar hos mig i maj och jag hos dig i juni?
  Nej, det behöver inte vara något speciellt tema, skriv vad du känner för. Vill du att mitt inlägg hos dig ska handla om något speciellt?
  Kram på dig!

  Svara
 3. Millas Hälsoblogg

  Vad kul maj blir bra:)
  Juni blir bra hos mig du kan få skriva om någon maträtt som du fått inspirationen ifrån. kanske någon resa, tv program,bok, person,m,m
  Ha det gott

  Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b