fbpx
Hipp hipp hurra! Idag fyller denna blogg 3 år så jag säger GRATTIS! Tänk att det är tre år sedan jag satt hemma och kände att jag vill börja på något nytt som inte hade med jobb och plugg att göra. Något som bara var roligt och utvecklande, inte hade jag en aning om att mitt matintresse skulle växa såhär mycket och att jag skulle lägga så mycket tid på bloggen som jag gör. Framför allt trodde jag aldrig att ni skulle vara så många som hittade hit och faktiskt kommer tillbaka. Stort tack till alla er läsare! Utan er hade det inte alls varit lika roligt.
 
För att fira detta tänkte jag bjuda på en kladdig, chokladig och glutenfri brownie. Eftersom jag fortfarande känner mig lite ny på allt det här glutenfria, speciellt när det kommer till bakning så tog jag hjälp av det här receptet hos 56kilo och så gjorde jag om det lite. Ett väldigt gott firande av bloggen helt enkelt!

Glutenfri brownie med jordnötssmör (8 bitar)

Ingredienser
2 dl jordnötssmör
2 ägg
0,5 dl kokosolja
Knappt 0,5 dl agavesirap
0,5 dl kakao
2 tsk vaniljpulver
0,5 tsk bakpulver
1 krm salt
Gör såhär
Sätt på ugnen på 180 grader. Smörj en liten form (min var 12 x 21 cm) och lägg i bakplåtspapper.
Lägg alla ingredienser i en bunke och vispa slätt med elvisp. Häll upp i formen och grädda 25-30 minuter mitt i ugnen. Servera med vaniljgrädde och hallon.

7 svar

  1. Kicki

    Grattis på¨3-årsdagen Bästa bloggen 🙂 Tack snälla för att du delar så mycket smarrigt med oss och lägger så mycket tid på din blogg 🙂 VI är såååå många som uppskattar det! 🙂 Lycka till i fortsättningen och hoppas att många fler får chansen att hitta hit. Kramar till dig Sandra <3

    Svara
  2. Sandra Callermo

    Ett matigt inlägg med allt du behöver veta för att börja med glutenfri kost. Här har jag samlat mina tips och recept för ett glutenfritt liv.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b