Gott nytt år alla underbara läsare! 
Hoppas er nyårsafton blev lyckad och att ni inte är alltför trötta idag. Själv hade jag en underbar kväll på en fest med massa härliga vänner och bekanta och det blev party och dans in på småtimmarna. Jag har inte planerat att skriva någon årsresumé men jag kan sammanfatta 2013 som ett mycket bra år där jag tog min examen, fick heltidsjobb på Handelsbanken, fick prova på att arbeta mer med projektledning och event, bloggen har växt och läsarantalet ökar stadigt och jag är nöjd med allt 2013 har gett mig. Jag vill även rikta ett stort tack till er som följer med mig, ger mig energi och fortsätter kika in här på matkrypinet, det är jag så tacksam för! 
 
Jag har inte direkt några nyårslöften utan mer mål för 2014 som jag ska sträva mot. Det innefattar bland annat att öka min träning så att jag set till att träna regelbundet minst 3 gånger i veckan och jag ska försöka få in rutin att träna vardagar mellan 6-6.30 (en promenad, tabatapass eller ett pass från Paolos träningsbibel som jag fick i julklapp). Utöver det ska jag även börja äta mer fisk och målet är 1 gång i veckan så har ni enkla, vardagliga fiskrecept får ni gärna dela med er. 
 
Nu tänkte jag börja året med en härlig frukost/brunch i form av bananpannkakor med syrliga bär och fläderkvarg.

 

Bananpannkakor med fläderkvarg (4 port)

Ingredienser
6 äggvitor
3 bananer
1 dl havregryn
2 msk vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 dl kvarg
2 tsk koncentrerad flädersaft
1 tsk vaniljsocker
Bär
Gör såhär
Lägg äggvitor, skivad banan, havregryn, vetemjöl och bakpulver i en bunke. Kör med stavmixer till en slät smet. Hetta upp smör i en stekpanna och klicka ut smeten (ca 12 pannkakor totalt, 3 per omgång). Stek ett par minuter på varje sida.
Lägg kvarg, saft och vaniljsocker i en bunke och vispa ett par minuter. Servera pannkakorna med kvarg och bär.

 

4 svar

  1. Millas Hälsoblogg

    Jag har en del fisk recept på bloggen kolla under fliken fisk hoppa att det ska hjälpa så att du får inspiration till att uppfylla ditt mål 2014 mer fisk i vardagen:)

    Svara

    Mentions

  • 💬 Bananpannkakor med äppelcurd - Sandras Matkrypin

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b