fbpx

LANSERING IDAG! Äntligen kan jag berätta att jag skrivit en allergivänlig receptbok med både middag, fika och frukost. Det är alltså inte bara en glutenfri kokbok utan alla recept är fria från både gluten, mjölk och ägg 👏 och nu finns den att köpa! Och boken heter Gott utan gluten, mjölk och ägg.

Har du ställt dig någon av dessa frågor:

  • Hur lagar jag mat utan mjölkprodukter?
  • Vad kan man egentligen äta när man utesluter gluten?
  • Och hur bakar jag utan ägg?

Då kan jag hjälpa dig!

Gott utan gluten, mjölk och ägg - Mer än en glutenfri kokbok!

Gott utan gluten, mjölk och ägg - Mer än en glutenfri kokbok!

Mer än bara en glutenfri kokbok

Jag har ätit glutenfritt i många år. Som jag berättat om tidigare äter jag glutenfritt då det innebär att mina eksem blir betydligt bättre och är numera nästintill obefintliga. Att ta bort gluten i kosten var en omställning men det gick ändå bra och mycket har hänt så idag finns många alternativa produkter. Sommaren 2021 fick vi reda på att Mila var allergisk mot både mjölk och ägg. Det var en tuffare omställning och betydligt fler livsmedel som behöver bytas ut och uteslutas. Men det gick väldigt bra och idag funderar det bra att utesluta både gluten, mjölk och ägg här hemma.

Mer om boken – Gott utan gluten, mjölk och ägg

Jag lagar nästan aldrig olika varianter på middag utan vi äter alla samma och för mig är det viktigt att den allergianpassade maten ska vara god, på riktigt. Detta innebär medvetna val och en del ny kunskap. Med denna bok vill jag hjälpa dig laga god mat som passar hela familjen. Den är fylld med inspiration och texter om hur man tar sig an en ny allergi samt listor med livsmedel att byta ut. Det finns enkla middagar, goda frukostar, saftiga bröd och smarrigt fika – allt i samma bok! Det är totalt 65 recept och boken går att köpa både digitalt (PDF) och i fysisk form (mjuk pärm).

Vill du veta mer och köpa boken? Klicka här så kommer du direkt till min webbshop!

Gott utan gluten, mjölk och ägg

2 svar

  1. Susanne Knutsson

    Vet snart inte vad jag kan stoppa i mej, det suger i magen och jag blir inte mätt. Vill äta nyttig bra mat som är god. Först slutadejag med mjölk och började med lactosfri mjölk, sen glutenfritt, och nu också helt mjölkfritt, och har slutat äta ägg också..
    Hungrig 50+are.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b