Att dricka smoothies är ett ypperligt sätt att få i sig grönsaker och nyttigheter. Det är mättande, fräscht och ger kroppen en bra start på dagen. Jag börjar mina vardagar med en grön smoothie som består av banan, spenat, ärtor, ingefära, citron, mandelmjölk och vatten och den kan jag verkligen få cravings på när jag är ute och reser och liknande. Jag tycker det blir stor skillnad på smoothie när man adderar grönsaker. Den blir inte lika söt och dessutom upplever jag större mättnad. Sen gillar jag verkligen att ha i ordentligt med syra så det känns fräscht. Idag tänkte jag bjuda på en annan variant på grön smoothie med broccoli, kiwi och äpple. Häftiga smaker och en härlig morgonboost!

För dig som vill testa fler gröna smoothie och kanske hitta en ny favorit har jag ett gäng här. Varsågod!

Grön smoothie med broccoli

Grön smoothie med broccoli (2 glas)

Ingredienser
150 g broccoli
2 kiwi
0,5 grönt äpple
50 g fryst spenat
1 näve frysta mango
0,5 banan
0,5 dl pressad lime
3 dl kallt vatten

Gör såhär
Lägg broccoli (inkl stam), skalad kiwi, urkärnat äpple, spenat, mango, banan, pressad lime samt vatten. Mixa slätt.

Grön smoothie med broccoli

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b