fbpx

Efter snart en vecka hemifrån saknar jag min blender och mina gröna smoothies. Men det är väl så det ska vara, man njuter när man är borta men man längtar också till hemma. Jag har hittat min favorit bland gröna smoothies som jag dricker i princip dagligen. Ibland kan jag lägga till broccoli eller grönkål men annars är den sig lik. Och för dig som är nyfiken på att börja med gröna smoothies kan jag rekommendera att börja med lite mer frukt som gör den sötare och inte lika ”grön och gräsig”. Då kan du utgå från mitt recept och lägga till exempelvis fryst mango. Och en sak som tåls att påminna om, snåla inte med citron som gör den fräsch. Samt ingefära om du gillar lite sting. Muuums! Och för dig som vill testa en annan boostande smoothie så tänkte jag ge er recept till denna skönhet som jag gjorde på min detoxhelg – grön smoothie med gurka.

Grön smoothie med gurka

Gurkan ger en skön bas och sellerin ger lite sting. Avokadon gör smoothien krämig och mättande. Limen fräschar upp smoothien och ja.. Äh, jag behöver inte gå igenom alla ingredienser. Den här smoothien innehåller helt enkelt massa goda och nyttiga grejjer och den mättar och ger din kropp en bra start på dagen.

Grön smoothie med gurka

Grön smoothie med gurka (2 glas)

Ingredienser
0,5 gurka
1 stor näve färsk persilja
1 stjälk selleri
2 blad grönkål
0,5 dl pressad lime
1 avokado
2 stora nävar bladspenat
En bit ingefära
En näve cashewnötter
4 dl vatten

Gör såhär
Lägg gurka, persilja, selleri, grönkål, lime, avokado, spenat, ingefära, cashewnötter och vatten i en blender. Mixa slätt och njut!

Grön smoothie med gurka

    Mentions

  • 💬 Grön smoothie med broccoli • SandraCallermo.se

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b