fbpx
Tänk att jag snart har jobbat en vecka på mitt nya jobb och jag stortrivs! Det är väldigt roligt och jag känner att det är helt rätt bransch. Jag får arbeta med livsmedel dagligen och då är det lätt att hitta arbetsglädje. Nu ska jag ju ärligt säga att jag mest har utbildats denna vecka och jobbet inte är igång på riktigt men jag ser fram emot lite fart och fläkt. Förutom det är det ett väldigt härligt gäng med kollegor så det finns alla förutsättningar för att det kommer fortsätta vara toppenbra!
 

Jag har dock varit helt slut på kvällarna med alla nya intryck och information så en del annat har pausats lite. Förutom det säljer vi möbler och packar  kartonger var och varannan dag så vi håller oss sysselsatta. Men nu över till dagens recept som är en fredagsdrink men denna gång utan alkohol. Under dessa varma veckor har jag gjort en hel del iste och det är perfekt att smaksätta med det teet man vill och lägga i vilka frukter som passar.

 

Grönt citroniste med nektarin (1 kanna)

Ingredienser
2 l vatten
6 msk te
1 dl rårörsocker
1 dl pressad citron
0,5 citron
1 nektarin
Gör såhär
Koka upp en liter vatten och häll över teet. Låt teet dra i fem minuter och sila sedan bort tebladen. Häll på rårörsocker och pressad citron och rör tills sockret löst sig. Häll sedan på en liter iskallt vatten och ställ tillbringaren i kylen tills teet svalnat. Skär citronen i skivor och nektarinen i bitar och lägg i teet. Servera sedan med is.
 
 

Inga svar än

 1. Sofie Johansson

  Spännande med nytt jobb!
  Iste har jag tänkt göra hela sommaren. Verkligen rätt sommar för det. Får kanske blanda till en kanna och svalka mig med i helgen. Dricker inte så mycket te annars så får se vad jag kan hitta och blanda med

  Svara
 2. Mårtenssons kök

  Så spännande det låter med ditt nya jobb, skönt att det känns bra och att du trivs! Förstår att det är mycket som snurrar i huvudet, men snart har di säkert koll på det hela.
  Iste är perfekt att hinka i sej, speciellt somrar som denna!

  Svara
 3. Sandras Matkrypin

  Tack! Ja, det är häftigt vilken ny energi man ändå får med allt spännande med nytt jobb. Men på kvällarna är man istället helt slut i huvudet 🙂
  Iste är den perfekta sommardrycken!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b