fbpx
Förra veckan delade jag med mig av mitt ”recept” på saffranste med kardemumma och chili och nu är det dags för en till variant. Jag beställde naturellt te på en internetbutik och då passade jag på att även beställa lakritsrot, citrongräs och honeybush. I ärlighetens namn vet jag inte riktigt hur honeybush smakar men jag tillsatte det i mitt te för att se hur det blev. Men grunden är grönt ingefärste med citron som är en favorit hos mig, så de andra ingredienserna är lite extra smak. Man kan tillsätta sina favoritsmaker och variera efter eget tycke.

Grönt ingefärste med citrongräs och lakritsrot

Ingredienser
100 g grönt te
2 msk torkad lakritsrot
2 tsk honeybush
2 msk torkad ingefära
1,5 msk torkad citrongräs
Gör såhär
Mortla honeybush och citrongräs. Banka på den torkade ingefäran och hacka sedan. Banka även på lakritsroten. Blanda ihop teet med honeybush, citrongräs, ingefära och lakritsrot. Förvara i lufttät burk och låt stå några dagar.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b