Chiapudding som man förbereder kvällen innan är en optimal frukost när man som jag går upp tidigt och försöker vara så effektiv som möjligt. Det jag inte nämnt tidigare är att om man tycker det är svårt att få till att förbereda den varje kväl så kan man göra för flera dagar. Så på söndagskvällen kan du göra för åtminstone tre dagar framåt. Smidigt va? Denna chiapudding blev väldigt god med syrliga hallon toppad med cacaonibs och kokos.

 

Hallonchiapudding med cacaonibs (1 port)

Ingredienser
4 msk chiafrön
1,5 dl mjölk (vanlig, soya, nöt eller annat)
1 tsk vaniljsocker
1 dl hallon
Hallon
Kokoschips
Raw cacaonibs
Gör såhär
Mixa samman chiafrön med mjölk, hallon och vaniljsocker. Häll upp i glas och ställ i kylen minst 20 minuter men gärna över natten. Toppa med hallon, kokoschips och raw cacaonibs.
 

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b