Maillista

För ett tag sedan delade jag med mig av ett recept på morotsgröt med nötcrunch. Detta crunch går att använda till mycket och jag testade att varva det med krämig hallonkvarg och det blev supergott. Så här kommer ett smarrigt frukost- och mellanmålstips!

 

Hallonkvarg med nötcrunch (1 port)

Ingredienser
1,5 dl kvarg
1 dl frysta, tinade hallon
Müsli
Nötcrunch:
5 valnötter
10 mandlar
1 msk kokos
Honung
Gör såhär
Nötcrunch: Grovhacka nötterna torrosta tillsammans med kokosen i en stekpanna ett par minuter. Rör så att det inte bränns. Ringla över lite honung och låt det cruncha till sig i stekpannan innan du lägger de på gröten.
Blanda kvarg med hallonen. Varva hallonkvargen, müsli och nötcrunch i ett glas och ät direkt.
0

Inga svar än

  1. tina

    Åh, det här äter min C till frukost varje dag, minus crunchet. Tänk om han visste vad han går miste om! 😀

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

https://sandracallermo.se/wp-json/webmention/1.0/endpointTo respond on your own website, enter the URL of your response which should contain a link to this post's permalink URL. Your response will then appear (possibly after moderation) on this page. Want to update or remove your response? Update or delete your post and re-enter your post's URL again. (Learn More)URL/Permalink of your articlePing me!https://sandracallermo.se/hallonkvarg-med-notcrunch/"/>
wrapcb-footer-a