fbpx

Ibland köper vi hem en bunt grönkål eftersom det är så gott. Men det är inte alltid det går åt så stora mängder när man använder det i sallad eller mat och det är inte helt ovanligt att jag har kvar några blad när jag använt det till vad jag tänkt. Då brukar jag passa på att boosta smoothien lite eftersom grönkål är väldigt nyttigt. Om man vill lyfta fram grönkålssmaken mer så kan man såklart göra en grön smoothie men här gjorde jag en med hallon och vanilj och det passade väldigt bra. Så den här rekommenderar jag till söndagsfrukosten 🙂 Hoppas ni alla får en fin sista dag på helgen!

DSC_0310 DSC_0299

Hallonsmoothie med grönkål (2 glas)

Ingredienser
0,5 banan
2-3 dl frysta/halvtinade hallon
2 grönkålsblad
1 dl vaniljyoghurt
3 dl mjölk
1 krm vaniljpulver

Gör såhär
Riv ner grönkålen (utan stammen) i en blender och tillsätt skivad banan, hallon, yoghurt, mjölk och vaniljpulver. Mixa slätt och häll upp i glas.

2 svar

    Mentions

  • 💬 Smoothie med hallon, mango och broccoli • SandraCallermo.se

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b