Hemma hos oss äts det burgare året om men visst blir det lite oftare på sommaren. Efter en dag i solen njuter hela familjen av en grillad burgare med smarriga tillbehör. Och gärna en kall öl till det såklart. Denna gång blev det extra goda toppings och jag älskar att man kan variera i oändlighet! Så denna hamburgare med soltorkad tomat, fetaost, rödlök och kaprismajonäs kan absolut göras igen. Så mycket smaker och riktigt mumsigt!
Vill du ha några fler goda recept på burgare? Spana in dessa!
- Mexikansk hamburgare med avokado, picklad lök och jalapeño
- Halloumiburgare med grillad paprika och hummus
- Saftiga burgare med örtaioli och picklad rödlök
- Hamburgare med grönkålsmajo och sötpotatispommes
Hamburgare med soltorkad tomat, fetaost och kaprismajonäs (4 port)
Ingredienser
4 hamburgare
4 hamburgerbröd
12 soltorkade tomater
150 g fetaost
Romansallad
Tomat
Rödlök
Kaprismajonäs
Gör såhär
Strimla soltorkade tomater och skär fetaosten i skivor. Skiva tomat och riv salladsbladen i lagom storlek. Skala och strimla rödlök.
Gör kaprismajonäsen enligt länkat recept.
Grilla eller stek hamburgare så de får fin yta och är rosa i mitten. Avsluta gärna med att steka/grilla bröden så de får lite färg.
Servera hamburgarna med soltorkade tomater, fetaost, lök, tomat, sallad och kaprismajonäs.
Servera gärna med pommes eller annat tillbehör.
Lämna ett svar