Många äter kanske äggröra när man sover på hotell men gör det sällan hemma. Vi lagar ibland äggröra till helgfrukosten men sällan till vardag. Men nu när jag är föräldraledig har jag gjort det lite oftare och det är ju så gott. Klassikern är ju en krämig äggröra med bacon men jag gillar att pimpa till äggröran lite och skippa baconet. Det känns lite fräschare och godare! Här är en variant med chili, salladslök, fetaost och koriander. Jättegott!
Het äggröra med koriander (2 port)
Ingredienser
3 ägg
2 msk grädde
25 g smör
3 salladslökar
0,5 röd chili
0,5 kruka koriander
50 g fetaost
Gör såhär
Finhacka chilin. Strimla salladslöken. Hacka koriander. Smält smöret i stekpannan och fräs sedan chili och salladslök ca 1 minut. Vispa ihop ägg med grädden och häll i stekpannan och stek under omrörning. Krydda med salt och svartpeppar och avsluta med att vända ner koriander. Servera med smulad fetaost.