Godmorgon mina härliga vänner! Igår hade vi en bra dag som började med att vi hängde på låset på Skopunkten. Hittade skor till både Noel och David och sen åkte vi vidare till Babyproffsen och slutligen IKEA. Så massa ärenden blev uträttade och jag var ganska slut när vi kom hem, även om klockan bara var 12.30. Men höggravid med en snart 2-åring som inte alltid är helt medgörlig så får man sig ett litet träningspass i butikerna. Men det gick bra 🙂 Så sen blev det vila i soffan innan lite trädgårdsfix på kvällen.

Idag står öppna förskolan på schemat och sen tänkte jag pyssla med lite bokföring när Noel sover efter det. Ikväll blir det plugg! Men innan vi tar oss ut tänkte jag ge er ett nytt recept. Vi hade hjortkorv hemma och den fick sällskap av ägg, persilja och fetaost i en krämig hjortkorvsomelett. Självklart går det att byta ut till annan korv också.

Hjortkorvsomelett med persilja

Hjortkorvsomelett med persilja (4 port)

Ingredienser
4 ägg
4 msk grädde
150 g hjortkorv
1 gul lök
1 dl hackad persilja
50 g fetaost

Gör såhär
Skala och strimla löken. Skär korven i skivor och stek i en het panna med smör. Tillsätt löken efter några minuter och låt den bli mjuk. Vispa ihop ägg och grädde och tillsätt salt, svartpeppar, cayennepeppar och persilja. Häll äggsmeten över löken och korven och stek på medelvärme tills omeletten stannat och är krämig i mitten. Avsluta med att strö över fetaost.

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.