fbpx

Det här har varit en mycket bra vecka. Jag har hunnit med mycket och känner mig nöjd. Jag går nu runt och njuter av helgen som inte innefattar bröllop (missförstå mig rätt, bröllop är kul men inte varje helg i en månad 😛 ) Nu kör vi!

Veckans mående: Den här veckan har jag mått bra 🙂 Det enda är att jag känner mig inte riktigt som mig själv alla dagar. Jag känner mig hormonell och vissa dagar vaknar jag bara och känner mig låg, är känslig och nära till gråt. Jag helammar ju och dessutom har jag börjat med p-piller så jag förstår att det inte är så märkligt att känna sig lite i en hormon-bergochdalbana. Får se om det stabiliserar sig, om jag håller ut tills amningen är slut och se hur det känns då eller om jag redan nu borde testa ett annat preventivmedel. Vi får se hur jag mår de närmsta veckorna.

Veckans pepp: Såklart nylanseringen av bloggen! Att få välkomna er in hit till nya sidan och visa upp designen jag jobbat på senaste veckorna (med hjälp av ett proffs såklart, tack Christer!) och ”få” börja skriva de inlägg jag har i huvudet som inte handlar om mat. Jag är så peppad och det är så roligt att jag fått mycket positiv feedback på utseende och inriktning. Kul!

Veckans tips: I torsdags var jag på ett lanseringsevent för Arrowtions. Det är underbara Felizia som startat upp detta och jag tror det är helt rätt i tiden och jag tror det kan bli något stort. Heja heja!

Veckans projekt: I somras bytte vi fasad på gaveln på vårt radhus (som vi fick pausa när Mila kom och fortsätta när vi landat lite) och då använde vi grundmålat material men vi kände att vi måste ändå lägga på ett ordentligt lager med grundfärg. Vi ska byta fasaden på övre delen av gaveln inom ett par år så då målar vi allt i rätt färg då. Så lördagens projekt var att måla och det gick bra! Vi lyckades måla mycket båda två medan barnen sov gott efter babysim och sen fick vi byta av varandra. Bästa teamet!

Veckans utflykt: Det var helt klart när vi besökte Rimbo marknad i torsdag och det kan ni läsa mer om här.

Veckans träning: Har hunnit med ett pass på Curves (som jag genomförde trots att mitt träningssällskap blev sjuk och jag var sååå omotiverad, heja mig!) och även ett cirkelfys-pass på Friskis. Mer såna pass tack, mycket härlig träningsform!

Veckans mest gillade bild:

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b