fbpx

Jag gillar listor i alla dess former. Det är ett skönt sätt att sammanfatta, få en överblick och komma ihåg. Just nu har jag till exempel en ToDo-lista för veckan, en lista vad som ska göras inför Milas dop, en lista med inlägg jag vill skriva framöver osv. Jag älskar listor och jag måste ha listor för att må bra och känns kontroll.

Jag har ständig flera olika ToDo-listor och jag gillar att sätta mål och så inför nytt år/säsong. Innan hösten drog igång skrev jag ner mina mål och nu tänkte jag dela de med er. Dessa gäller nog höst och vinter så får det bli nya när våren kommer. De här målen är mer generella och övergripande och utöver det har jag även en del SMARTa mål men de kommer inte med i detta inlägg. Nu kör vi!

Kost och hälsa

Efter den här graviditeten rann inte kilona av mig lika lätt. Jag fick kämpa med en del kilon även efter Noel men det var fler nu. Men jag hade bestämt mig för att äta vad jag vill och unna mig i det semestern och från 1 augusti (när David började jobba) skulle jag ta tag i det. Sagt och gjort. 1 augusti körde jag igång med Viktväktarna och det har gått riktigt bra hittills. Målet är att gå ner alla gravidkilona till nyår (13 kg) och gärna några till eftersom jag hade några trivselkilon innan. Mitt fokus är att äta en bra och varierad kost, 4-5 gånger om dagen och fokus ligger på att röra på sig mycket.

Bloggen

Nu har jag genomfört nylanseringen som var höstens första delmål. Nu ska jag försöka lägga upp ett inlägg om dagen, försöka nå ut till nya läsare och försöka få feedback vad ni vill läsa om. Jag är peppad!

Familjen

Umgås mycket med familjen. Se till att boka in familjemys i kalendern så det inte försvinner i alla andra trevliga fester, middagsbjudningar och annat. Viktigt att få tid för allt! Sen vill jag hitta på roliga små utflykter, bli bättre på att pyssla med barnen och se till att vi tar hand om varandra och mår så bra vi bara kan.

Huset

Göra en todo i veckan. Först på listan är att installera luftvärmepump (installeras nästa vecka) och sen följer att slutföra passbitar och lister i köket, organisera vinden och sen sälja/skänka en del. Sen ska vi klura ut om vi ska göra något större projekt 2019. Vi är sugna på att göra en inglasad uteplats, trädäck vid entrén och sen är frågan när vi ska byta tak..

Dagen vi fick tillträde till vårt HUS!

Träning

Jag håller på att se hur jag bäst får in träningen i schemat. Dagtid, kvällar eller helg? Oavsett tänker jag fortsätta ha som mål att få till tre träningspass i veckan för det ena ska vara fokus kondition. Min förhoppning är att hinna med två pass dagtid för att slippa ta av familjetiden på kvällen/helgen. Vi får se hur det går!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b