Det är så lyxigt att bo på hotell. Jag skulle vilja semestra mer i Sverige och bo på hotell i olika städer och upptäcka de. Synd att det är så dyrt att bo på hotell idet här landet.. Men den här helgen är jag i alla fall i Örebro på workation och jag njuuuter både av boendet och alla härliga människor. Snart dags för hotellfrukost! Men först en söndagslista 🙂

Veckans mående: Den här veckan har det gått upp och ner. Första halvan av veckan var jag mycket stressad, hormonerna svämmade över och jag kände mig bakbunden. Mila var inte sig lik och kvällarna försvann i gråt och missnöje. Hon vägrade vara med David och jag blev bara frustrerad och fick inget gjort.. Sen vände det och andra halvan av veckan har jag mått mycket bättre. Mila har varit glad eller sovande på kvällarna och jag har fått bra flyt. Mycket tack vare världens bästa mamma (tack tack tack!) som ställt upp och hjälpt mig både hemma och med planering av dop och så vidare.

Veckans tips: Jag måste bara tipsa om Klimatklubben.se på Instagram. Det är tre underbara kvinnor som dragit igång detta och jag tror det kommer bli stort. Såhär beskriver de själva: “En klubb för alla oss som vill minska våra klimatavtryck och verka för att vi pushar samhället i rätt riktning.” In och följ och se vart detta tar vägen!

Veckans stress: När ens bebis helt plötsligt får helt annat humör och skriker så fort det inte är mamma som håller. Stressande att inte v eta vad man ska göra och varför hon helt plötsligt inte ens accepterar pappa..

Veckans pepp: Workation i Örebro! Det kommer komma ett helt inlägg om detta i veckan. Jag älskar att umgås med likasinnade, utbyta erfarenheter och lära känna nya människor. Att dessutom kombinera detta med workshops, goda måltider och ett häftigt hotell <3

Veckans irriterade: Alla skator som är på vår uteplats och hackar sönder alla värmeljus. Det är värmeljuskoppar och stearinbitar lite här och där. Så irriterande! Har hört att det kan funka att sätta upp CD-skivor. Andra tips?

Veckans utflykt: I torsdags var vi på biblioteket. Vi gjorde iordning pastasallad och fika på morgonen och sen tog vi bussen. Vi gick till barnbiblioteket och killarna busade runt, läste lite böcker och var glada. Inte jätteintresserade av böckerna men jag tänker att det växer fram och det var mysigt att visa de biblioteket. Småttingarna kollade intresserat på. Sen promenerade vi till en lekpark där de stora killarna fick leka och vi åt vår medhavda mat och fika. Sen somnade barnen på bussen på väg hem. En mycket lyckad utflykt!

Veckans träning: Det har blivit ett Tabatapass hemma och ett riktigt tufft pass på Friskis. Cardio-mix är ett riktigt hårt konditionspass där vi denna gång körde rodd, löpning och indoor-walking. Allt i olika intervaller. Jag som knappt kan svettas blev till och med lite blöt i pannan 😉

Veckans mest gillade bild:

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b