fbpx
Jag fortsätter njuta av denna långhelg och jag firar det hela med att tänka lite på mig själv, slappa, träna och äta god mat. Låg kvar i sängen till 11.30 idag och då gick jag upp och tränade första passet från min nya träningsbok. 15-minuterspass är perfekt hemmaträning som jag kan hinna med på morgnarna. Idag körde vi ben och bål och det brände ordentligt i låren. 
 
Igår hade jag myskväll med AC och Maria och vi svullade rejält med chips, ost, marmelad, godis och väldigt god mat. Det blev inget foto men det var en enkel räkpasta som blev väldigt god. Koka färsk pasta, finstrimla purjolök och halvera körsbärstomater. Fräs purjon, tillsätt grädde och låt puttra ihop. Blanda ner tomater och räkor och smaka av med salt, svartpeppar och pressad lime. Mums!
 
Som rubriken antyder blir det inget recept idag men jag tänkte dela med mig av några foton från en plockmiddag vi åt hos mamma för ett tag sedan. plockmat kan vara bland de godaste middagarna och man kan ta det man har hemma, pimpa till det lite och bara äta. Vi utgår ofta från några såsen (t ex hummus och/eller tzatziki) och gott bröd och sen kan man lägga till lite av varje. Denna gång blev det marinerad kronärtskocka, charkuterier, capresesallad, ostar, marmelad, marinerade champinjoner och lite annat plock och gott. Så det blir dagens inspiration! 
 
Ha nu en riktigt fin söndag 🙂
 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b