Jag tycker det känns roligt att blanda recepten här på bloggen med lite mer personliga inlägg och annats mått och gott. Mat är ju min stora passion men för att göra bloggen lite mer personlig och varierad tänkte jag prova mig fram lite. Så nu tänkte jag visa er hur Noels rum blev i vårt hus. Vi flyttade ju till radhus i höstas och under hösten och vintern har vi renoverat och fixat huset för att vi ska trivas. Nu börjar det bli klart med det mesta även om vi har en lista med små projekt vi kommer vilja ta tag i. Men det är inget brådskande så det får bli när tid och pengar finns. Nästa projekt på listan blir att ta tag i den lilla barnkammaren som bäbisen ska få. Det blir roligt!

Men nu över till Noels rum. Eftersom tidigare ägare har ändrat planlösningen lite så har Noel en mysig sovalkov i sitt rum. Han sov i spjälsäng innan och vi hade pratat om att ta bort ena långsidan på den. Men när han nu hade en perfekt sänghörna så valde vi att sätta dit en säng utan ben och se vad han tyckte. Det underlättar för oss att vi kan lägga oss bredvid honom och dessutom kan man sitta där och läsa böcker och så på dagarna. Dessutom kan man dra för tyget på sidorna och så har man en mysig koja.

  

I resten av rummet har vi en möbel med leksaker och på denna fina klossar Noel fått i doppresent.

 


Sen har vi ett kök som Noel älskar. Han kan stå och laga mat hur länge som helst och värma saker i sin egna micro som både lyser och piper.


På väggarna finns hyllor med böcker, en stjärnlampa och såklart hans sparbössa 😉


Här bjuds det ofta på fika och man kan få både kaffe med mjölk, kakor, tårta oche n och annan korv värmd i micron.


Noel älskar sitt rum och han vill visa det för alla som kommer hem hit. Han drar fram alla leksaker och är så stolt över sin säng.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b