Jag har hittills i bloggen varit dålig på att ge tips på vad man kan ha med sig istället för blomma när man ska bort på middag eller fest. Det är klassiskt att ta med sig en blomma eller en flaska vin men jag tycker verkligen om att ge något personligt, någonting man gjort själv. Det behöver inte vara dyrt eller ta lång tid utan det uppskattats bara att man har gjort något själv. 


Denna parmesanolja är perfekt att göra när man har kanten kvar på parmesanosten som man ändå inte bukar göra något med. Jag gjorde min olja häromdagen så jag vet inte riktigt hur den smakar ännu.

Parmesanolja
Ingredienser
3 dl olivolja
Kanten på en parmesanost (ca 3 cm x bredden på osten)
Gör såhär
Lägg ostkanten i en burk, fyll på med olja, sätt på lock och ställ mörkt och svalt. Efter en dryg vecka har du en härlig olja att använda som dressing eller på pastan.
0

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.