fbpx
Den andra renoveringsveckan börjar lida mot sitt slut och snart ska jag sluta tjata om detta. Förlåt om det är tråkigt att höra om men det är det som händer i livet just nu. Imorgon går flytten och då ska vi sova där första natten. Åh, så jag längtar!
 
Och idag är det jobb och sen ett matbloggsevent ikväll med Cono Sur vilket ska bli väldigt roligt. Så jag har tagit ledigt från lägenhetsfix ikväll. Innan jag ska promenera till bussen ska jag dela med mig av ännu ett iste-recept. Sommar i en kanna!

  

Iste med jordgubbar och citron (1 kanna)

Ingredienser
2 l vatten
6 msk te
1 dl råsocker
1 dl pressad citron
0,5 citron
10 jordgubbar
Gör såhär
Koka upp en liter vatten och häll över teet. Låt teet dra i fem minuter och sila sedan bort tebladen. Häll på råsocker och pressad citron och rör tills sockret löst sig. Häll sedan på en liter kallt vatten och ställ tillbringaren i kylen tills teet svalnat. Skär citronen i skivor och lägg i teet tillsammans med jordgubbarna. Servera sedan med is.

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b