fbpx
Hittade ett recept med tillhörande foton som jag missat att dela med mig av. Denna mumsiga frukost gjorde jag på några av de sista jordgubbarna för säsongen och chiapudding är verkligen något jag ska testa göra fler gånger. Har ju gjort det två gånger förut men med mjölkbas (här och här) och jag har hittat en del del inspiration på smaksättningar. Till chiapuddingen gjorde jag en rågmacka med färskost, skivad avocado och örtsalt.

 

Jordgubbschiapudding (1 port)

Ingredienser
8 jordgubbar
2 msk chiafrön
Solroskärnor
Gör såhär
Snoppa jordgubbarna och och dela ner dem. Mixa jordgubbarna slätt och rör sedan ner chiafrön. Häll upp i ett glas och låt stå i kyl över natten. Toppa med några solroskärnor.
 

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b