Maillista

Här sitter jag, tillbaka till den vanliga söndagsrutinen, men på en ny plats. I vanliga fall brukar jag ju sitta i soffan med datorn i knät men nu har vi gjort iordning kontoret och det är så mysigt. Ett ordentligt bord, skärm, tangentbord, bra med förvaring, mysiga detaljer och tända ljus. Jag stortrivs och blir nu ännu mer sugen på att skapa mina kontorsrutiner och jobba med bloggen från det här gulliga rummet. Vart ska bloggen ta vägen 2019?

Ja, det är sådana frågor jag ska klura på kommande veckan. Men nu ska jag berätta mer om veckan som gått. Varsågoda!

Veckans mående

Här känner jag mig spretig i mitt svar. Jag har mått bra för att jag älskar julen och att ha tid att umgås med nära och kära, ge och få fina julklappar och äta god mat är så härligt. Tyvärr har jag inte mått helt hundra. Det började ett par dagar innan julafton och jag mådde illa, ont i kroppen, ont i magen osv. Lite som att vara magsjuk men jag spydde inte. Jag hade dålig aptit och detta höll i sig över juldagarna. Jag kunde äta men jag var inte alls sugen på vissa saker och kunde inte njuta av julmaten så mycket som jag skulle velat. Nu är dock det måendet borta men nu har jag istället dragit på mig en förkylning.. Segt.

Veckans tips

Drinktilltugg imorgon på nyårsafton! Lägg chips på ett stort fat (gärna lantchips med gräddfilssmak) och toppa med smetana, rom och hackad gräslök. Gott, enkelt och med en lyxig känsla! Snyggt också 😀

Veckans projekt

Kontoret har blivit klart! Vi har gjort om Milas lilla sovrum till ett kontor så får hon ta det större sovrummet istället. Bilder på kontoret kommer.

Veckans stress

Har känt mig stressad kring Milas matsituation. Hon har börjat äta mat men det funkar inte alltid helt bra men samtidigt har amningen börjat avta.. Mer om detta i ett eget inlägg.

Veckans utflykt

Igår var vi på Fyrishov med syrran och hennes familj. Så mysigt! Noel var överlycklig att han fick bada och han kunde inte få nog av vattenrutschkanan.

Veckans klimatsmarta tips

Återanvänd resterna från julbordet. Förhoppningsvis har ni redan gjort detta men för dig som t ex har en skinkbit kvar i kylen. Kolla in de här recepten på Mac n Cheese och Julskinkpasta. Mums!

Veckans träning

Ingen träning alls denna vecka. Och det är helt okej! Jul och sjukdom är godkända anledningar. Förhoppningsvis blir nästa vecka bättre och jag borde kunna få till träning på landet.

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a