Maillista

Godmorgon!
 
Igår var det AW med jobbet och det blev en riktigt trevlig kväll. Eftersom det var halvdag med jobb (jag var dock ledig på förmiddagen) så drog vi igång rätt tidigt och hade trevligt redan från kl 13. Så nu längtar jag ännu mer till att få börja jobba heltid med det gänget från och med december.
 
Idag blir det inget recept men et mumsigt fikatips. Så nej, jag har inte bakat dessa själva men mamma hade köpt de senast jag var där och de var supergoda. Med tydlig smak av kanel och äpple. Jag tror minsann det är dags för mig att prova baka biskvier snart.. Frågan är om man ska göra klassiska med choklad eller om man ska våga ta ut svängarna lite. Det blir att fundera på 🙂
 
Ha nu en toppenhelg allihopa!

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.